Nädalavahetus oli tõesti tore ja tutvusin uute inimestega ja nägi uusi maastikke. :) Laupäeval ma olin Lille Majas ja õhtul oli Helena sünnipäev, kus tutvus uutele inimestele. ;) Pühapäeval läksin Ragnar, Helena ja paari uue söbraga piknikule Alam-Pedja Looduskaitsealale. :) See oli täiesti suurepärane reis. :)

Siin lyhyesti viikonloppu Eestin kielellä. :D Sama pidempänä Suomeksi: Eli viikonloppu oli aivan loistava ja mukava. :) Lauantaina tosiaan nukuin johkin puolille päivin ja univelkoja leiristä pois. :) Siinä sitten chillailin kotona ja joskus 14 aikaa lähdin kaupungille syömään ja siitä Lille Majaan. :D Lille Majassa tuli oltua johki 19 asti ja siitä sitten lähdin Ragnarin kanssa viettämään rakkaan harjoitteluohjaajani syntymäpäiviä hänen luokseen. Matkaamme tarttui Ragnarin kaveri, Anni. Ilta menikin sitten pelaillessa lautapelejä porukalla ja jutellessa. Loppuilta menikin sitten selaillessa Annin kanssa kirjaa, kun muut pelasivat. ;D Noh, yöllä joskus 3 aikaa kotii. :)

Sunnuntaina suunnitelmissa olikin sitten käydä syömässä ja sitten mennä Ragnarin kanssa käymään Botanik Gardenissa katsomassa minkälainen puisto on nyt kesällä kun kaikki kukat kukkivat ja puut on vihreitä. ::D MUTTA, alku meni niin kuin suunnittelin, eli kävin syömässä ulkona ravintolassa. :D MUTTA sen jälkeen hyppäsinkin auton kyytiin mitä Anni ajoi, takapenkillä istui Ragnar ja Annin kaveri Kristiina ja ajoimme Helenan luo. :D Otimme Helenan kyytiin ja lähdimme menemään jonnekkin päin, sen kyllä tajusin että Botanik Garden jää ny välii...:D No ajoimme tosiaan sellasen parikytä kilsaa Tallinnaan päin ja menimme kiertämään luonnonsuojelu alueella ja sen jälkeen pidimme sitten piknikin Hollywoodin kirjainten päällä. ;) Sen jälkeen sitten takaisin kaupunkiin ja kotiin nauttimaan futiksesta. :D

Tänään sitten heräilin joskus 10 aikoihin ja sen jälkeen suihkuun ja 12 aikaan olin Lille Majassa töissä. :D Työpäivä oli todella rento ja sujui katsoessa kaksi MM-futismatsia ja pelatessa pari tuntia pöytäfutista. :D Että sillä lailla...:D Kävimme kuitenkin Ragnarin kanssa katsomassa tänään myös Shrek 4:sen 3D:nä. Se oli ensimmäinen 3D leffa minkä näin ja oli kyl aivan loistava!! Ihan erilailen tunnelma katsoa sitä kun tavallista leffaa. :) Ja leffassa parasta oli että se oli Eestin kielinen ja ymmärsin siitä oikeastaan yhtä paljon kuin englannin kielisistäkin, eli aikas hyvin jo. ;) Sen jälkeen menimme vielä takaisin Lille Majaan viettämään yhden "nuoren" syntymäpäiviä. :D Ja takaisin kotiin tossa puolen yön aikaan. :)

Huomenna olis vielä puolittainen työpäivä ja Lille Majan pomon Helen synttärit. :) Sit oliskin loppuviikko vapaana, koska täällä vietetään Jaani päeva keskiviikko ja torstai, eli sillon on Lille Maja kiinni ja perjantaina ei ole mitään, eli silloinkin on vapaata. :) Loppuviikon suunnitelmat onkin tässä: Pakkaan huomenna rinkan ja otan Ragnarilta makuupussin lainaan, Rarnar pakkaa myös rinkan ja ottaa teltan mukaan. Lähdemme liftaamaan eka luultavasti Pärnuuseen, siitä Haapsaluu ja siitä lähelle Tallinnaa, missä Helena viettää kesälomaansa. Siellä luultavasti torstaista lauantaihin ja sunnuntaina liftaamalla takas Tarttoon. ;) Eli todella mielenkiintoinen Juhannus tulossa ja tiedossa. ;) Kirjoittelen lisää sitten kun selviän takaisin Tarttoon :)

Se on moro :)