Perjantaina oli todella rento ja mukava päivä töissä. Eikä sattunut oikeestaa mitään ihmeempää edes. :) Töitten jälkeen menimme sitten työkaverien kanssa grillaamaan yhden työntekijän isovanhempien kotiin. Joita ei kumminkaan näkynyt. :D Ilta tosiaan kului grillaillessa ja juodessa muutama olut ja pelatessa pelejä siinä samalla. Oli kyllä todella mukava ja rento ilta ja samalla tutustui taas uusiin ihmisiin. :) Kotona olinkin sitten joskus 3 aikaa yöllä. :D

Lauantaina nukuin pitkään ja otin aamupäivän rennosti katsomalla jalkapalloa. :P Mutta jo hieman ennen 17 oli suunta Lille Majalle, missä pidimme kiitostilaisuuden kaikille Halaus kampanjaan osallistuneille. Siinä vierähti mukavasti 1,5 tuntia suunnilleen. Mutta ei se Lille Majalla oleminen siihen loppunut, vaan jatkoin vielä jäämällä vahtimaan Lillen pomon tyttären kaverin 16 vuotis synttäreitä. :D Synttäreitä ei olisi pidetty edes siellä, jos en olisi halunnut jäädä sinne. Eli luottoo löytyy tällä hetkellä todella paljon mua kohtaan. :)

Noh ilta venähti ja lopulta olin yötä Lille Majassa, koska lupasin vahtia, että kaikki menee hyvin. :) Ja kaikki menikin hyvin ja oli todella mukavaa, vaikka kaikki olivatkin sen 7-8 vuotta nuorempia. :D Yöllä menin nukkumaan joskus 4 aikaan ja aamulla heräsin joskus 9 aikaan. :D Siinä sitten siivoilimme ja otimme rennosti vielä ja lähdinkin Lille Majasta pois siinä 15 aikaan. :D Eli tästä voi vetää yhteenvedon, että olin sellasen 22 tuntii putkee töissä. :P

Loppu sunnuntai menikin sitten siinä, että kun pääsin kämpälleni niin nukahdin oikeestaan samantien sohvalle ja heräsin siihen kun Stiina soitti että oli oven takana. :) No Stiinan kaa polttelimme sitten kierroksen piipulla ja sen jälkeen katsoimme leffan taas. Leffana täl kertaa Shutter Island, joka oli todella hyvä mutta outo leffa. :D Kannattaa kattoo. :)

Tänään nukuin pitkään ja oli vapaa päivä. Mutta kävin silti Lille Majassa 1,5 tunnin verran pitämässä palaveria huomenna alkavasta leiristä. Sen jälkeen kaupan kautta takas kämpälle ja futista katsomaan. :D 2 matsia tänään takana ja vielä yksi edessä. :) Tänään vielä pakkailen ja huomenna sitten 10 aikaan pitäisi olla kaupungilla ja menossa leirille. :)

Leiri on siis huomisesta aamupäivästä perjantai-iltaan asti. Ja se on sellainen leiri missä on kaikissa Tarton nuorisotiloista mukana työntekijä  ja 5 nuorta. Ja minä siis olen se Lille Majasta sinne lähtevä työntekijä ja minun lisäksi sinne lähtee kumminkin vain 4 nuorta Lillestä. Mutta laatu korvaa määrän. ;)

Eli palaillaan asiaan sitten taas perjantaina illasta tai lauantai aamusta kun pääsen perille. :) Moikka :)